Szeged és környéke

2014.08.05. 22:53

Reggeli napfényt ígér Szegednek Szili Katalin

Szeged - Nemcsak polgármesterjelöltet, de 19 körzetben saját képviselőjelöltet, egy körzetben pedig egy civil jelöltet indít és támogat Szegeden a Közösség a Társadalmi Igazságosságért (KTI) Néppárt – jelentette be kedden a szegedi sajtótájékoztatóján a szervezet országos elnöke.

Munkatársunktól

Szili Katalin hangsúlyozta, az őszi önkormányzati választásokon „a pártpolitikai csatározásokból szeretnék kivonni egy-egy település jövőjét". Civil kontrollt szeretnének teremteni, amely tükröt tart az önkormányzatoknak. Szili szerint Szegeden megmerevedett a politikai rendszer, amelyben nem jeleskedik a baloldal, s amiből ki kell törnie a városnak.

Szerinte a KTI civil háttérrel meg tudja mozgatni a citoyeneket a városban. Németh Istvánt, a KTI szegedi polgármesterjelöltjét úgy mutatta be, hogy szívesen vásárolna tőle használt autót. A 42 éves [namelink name="Németh István"] vállalkozó – aki áprilisban a megyei 1-es választókerületben indult a KTI színeiben, és szerzett 141 szavazattal 0,28 százalékot – azt hangsúlyozta, hogy nemcsak politikai, de gazdasági innovációra is szüksége van Szegednek.

[namelink name="Bartucz István"], a KTI országos alelnöke arról beszélt, hogy a reggeli nap fénye hiányzik Szegednek, és Németh István ezt hozza majd el a városnak. A sajtótájékoztató alatt egyébként beborult, és leszakadt az ég Szegeden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!