Szeged és környéke

2015.03.06. 17:00

Megnyílt a mórahalmi Elixír

Mórahalmon pénteken megnyílt a Dél-Alföld első medical wellness szállodája - igazi fürdőváros lett a település.

A. T. J.

– A régió turizmusának fenegyereke Mórahalom. A siker egymásra épülő rétegekből áll össze, aminek az alapja a gyógyvíz – mondta [namelink name="Ruszinkó Ádám"] turizmusért felelős helyettes államtitkár pénteken a mórahalmi Elixír Medical Wellness Hotel megnyitóján. Hozzátette: a homokhátsági város jól sáfárkodott az uniós támogatásokkal. – Céltudatos, okos marketingtevékenységgel vonzották ide a vendégeket – fogalmazott Ruszinkó.

Joó Balázs atya, mórahalmi plébános áldotta meg az Elixír hotelt. Fotó: Kuklis István


– Minden lehetséges annak, aki hisz – vette át a szót [namelink name="Farkas Zoltán"], a DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezetője.

– Polgármesterként a hálán, örömön, büszkeségen túl a köszönet szavait szeretném tolmácsolni – mondta [namelink name="Nógrádi Zoltán"], a város első embere. – Voltak, akik furcsán néztek rám, amikor kezdő polgármesterként a testület elé terjesztettem az ötletemet, hogy csináljunk fürdővárost Mórahalomból. Az építkezés éveit követően ezzel az utolsó nagy beruházással valósult meg a papírra vetett álom – fogalmazott Nógrádi.

Megnyílt az Elixír hotel. Fotó: Kuklis István


Az Elixír kulcsát jelképesen a kivitelező, a Bauszer Építő és Szolgáltató Kft. igazgatója, [namelink name="Laczkó József"] adta át [namelink name="Berta Zsolt"] igazgatónak. Joó Balázs plébános Isten áldását kérte, és megáldotta az épületet.

A 29 szobás, 64 férőhelyes szállodában két orvosi rendelő, hét kezelőhelyiség, egy gyógytornaterem, relaxszoba és terápiás medence kapott helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!