Szeged és környéke

2015.11.04. 12:01

Kutyalánccal kötötték ki a fürdőkádban Krisztiánt

Sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésével, súlyos testi sértéssel, valamint kifosztással vádol az ügyészség egy harminchárom éves szegedi nőt és négy családtagját.

delmagyar.hu

Ahogy megírtuk, a rendőrség és az ügyészség álláspontja szerint május 1-jén este a nő elhívta volt élettársát, hogy aludjon vele Fő fasori albérletében. Krisztián elment a nőhöz, ahol öten várták. Azonnal ütni kezdték, meztelenre vetkőztették, majd a fürdőkádban saját övével és egy kutyalánccal megkötözték. Közben bántalmazták. Katalin elvette tőle a pénzét és a mobiltelefonját. A verések között kisebb szüneteket tartottak, így tudott a férfi kiszökni a házból, és egy közelben lakó ismerősétől segítséget kérni. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Az igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint Krisztián testét legalább húsz nagy erejű ütés érte. 


„Édesanyám és az én lelkiismeretem is tiszta. Nem kötöttük kutyaláncra Krisztiánt. Az sem igaz, hogy kifosztottam. Ezt az egészet csak a volt élettársam találta ki – mondta korábban Katalin.

Ezek is érdekelhetik