Szeged és környéke

2015.12.29. 19:50

Astellas-díj: megvannak az első megyei jelöltek

Csongrád megye - Gyűlnek a betegek jelölései az Astellas-díj - Az év orvosa pályázat Csongrád megyei gyógyítóira.

Munkatársunktól

Eddig négyen kerültek a mezőnybe: [namelink name="Dibó György"], a szegedi neurológiai klinika főorvosa, [namelink name="Pintér Sándor"], a szegedi traumatológiai klinika docense, [namelink name="Facskó Andrea"], a szegedi klinikai központ elnöke, tanszékvezető egyetemi tanár és [namelink name="Katona Márta"], a szegedi gyermekklinika professzora.


Mint azt korábban megírtuk, bárki jelölheti szak- vagy háziorvosát, illetve a kezelése, gyógyulása során megismert osztály összes munkatársát az idén már kilencedik alkalommal meghirdetett pályázatra. Aki a kórházban, klinikán, rendelőintézetben, vagy bármely más hazai egészségügyi intézményben megtapasztalt emberséget és jót a nyilvánosság előtt is szívesen megköszönné, annak elég csak megírni saját történetét, és azon keresztül bemutatni orvosa, illetve a jelölt osztály különleges teljesítményét, emberségét. A jelöléseket jövő év február 14-én éjfélig várják az [email protected] címre.


A gyermekorvosok külön elismerése érdekében rajzpályázatot is hirdetnek a szervezők, amelyre az 5 és 12 év közötti gyerekek munkáit várják. Azt kérik, doktor nénijükkel, doktor bácsijukkal kapcsolatos kedvenc történeteiket rajzolják meg, és mutassák be, miért az ő orvosuk a legkedvesebb az egész világon. A pályázatokkal kapcsolatos további információk a www.astellasdíj.hu oldalon találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!