Szeged és környéke

2015.12.10. 22:11

Szegeden nem maradt el az előadás Gesztesi miatt

Rendben elkezdték az Estére szabad a kecó avagy londoni szextett című darabot péntek este Szegeden, nem övezte hasonló botrány, mint szerdán Győrben.

Timár Kriszta

Mint megírtuk, a darab egyik szereplője, Gesztesi Károly akkor nem érkezett meg a helyszínre, és sem az előadás időpontjában, sem a következő napon nem tudta senki elérni. Ezért nyolc óra előtt Bánfalvy Ágnes közölte a nézőkkel, hogy az előadás elmarad, és a jegyeket visszaváltják a pénztárnál.

 

Szegeden nem maradt el az előadás Gesztesi miatt - GALÉRIA




Szegedre már a többi színésztársával, busszal érkezett Gesztesi, akit egyébként azóta sem tudott szóra bírni egyetlen újságíró sem. Míg Kiss Ramóna és Bánfalvy Ágnes egyből a Klauzál térre siettek, hogy részt vegyenek a Délmagyarország-Rotary Advent adományozó ünnepségén, a többieket az IH Rendezvényközpontba, az előadás helyszínére vitték. A két színésznő már érkezésükkor megerősítette: minden rendben. Este 7 órakor pedig valóban gond nélkül elindult az előadás.


Korábban:


Veszélyben az IH Rendezvényközpont mára meghirdetett előadása. Az Estére szabad a kecó avagy londoni szextett című darab szerdán már elmaradt Győrben - Gesztesi Károly eltűnése miatt. Ha nem kerül elő, a színtársulat el sem jön Szegedre.


Jávorszky Iván, az IH Rendezvényközpont ügyvezető igazgatója arról tájékoztatta lapunkat, nincs tudomása arról, hogy elmaradna a ma esti előadás. Úgy tűnik, Szegeden minden rendben lesz. Ugyanezt erősítette meg a produkció képviselője, aki elmondta: Kiss Ramóna és Bánfalvy Ágnes már hamarabb megérkeznek és ott lesznek 17 órakor a Klauzál téren is, a Délmagyarország-Rotary Adventen.


--------------------------------


Teljes a bizonytalanság a ma estére meghirdetett Estére szabad a kecó avagy londoni szextett című darabbal kapcsolatosan, melyet az IH Rendezvényközpont tűzött volna műsorára. A darab egyik szereplőjét, Gesztesi Károlyt ugyanis két napja senki nem tudja elérni.


A Bánfalvy Stúdió előadása szerdán emiatt már elmaradt Győrben: a színész különautóval ment a helyszínre, este még beszéltek is vele telefonon, hogy hamarosan megérkezik, de nem került elő. Elérhetetlenné vált, telefonja ki volt kapcsolva. Ezért nyolc óra előtt [namelink name="Bánfalvy Ágnes"] közölte a nézőkkel, hogy az előadás elmarad, és a jegyeket visszaváltják a pénztárnál. Gesztesit csütörtökön több laptól is keresték, de minden hívást kinyomott.


A produkció ma Szegedre érkezne, ám ha Gesztesi nem kerül elő, nem is indulnak el a fővárosból. Erről [namelink name="Hujber Ferenc"] színművész beszélt lapunknak. Kiss Ramónával és Bánfalvy Ágnessel együtt vendégeink lettek volna ma a Délmagyarország–Rotary Adventen is a Klauzál téren, ám így valószínűleg ott sem találkozhatnak velük a szegediek.


Szerettük volna megtudni a produkció szervezőitől, lesz-e előadás, de tegnap hosszas telefonálgatások után sem találtunk senkit, aki erre választ tudott volna adni. Győrben egyébként a helyszínen visszaadták a hoppon maradt nézőknek a jegy árát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!