Szeged és környéke

2016.02.29. 10:32

Tizenkét megyei jelölt Az év orvosa díjra

Elindult Az év orvosa internetes szavazás: március 11-éig lehet voksolni arra a 104 orvosra, akiket betegeik jelöltek az idei Astellas- díjra - köztük 12 Csongrád megyei szakemberre.

Munkatársunktól

[namelink name=" Bella Zsolt"], az SZTE Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika egyetemi adjunktusa, Berényi Katalin szentesi háziorvos, [namelink name="Csonka Ákos"], az SZTE Traumatológiai Klinika szakorvosa, [namelink name="Dibó György"], az SZTE Neurológiai Klinika főorvosa,[namelink name=" Makai Attila"], az SZTE II. számú Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ belgyógyásza, [namelink name="Molnár András"], az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szülész- nőgyógyásza, [namelink name="Pintér Sándor"], az SZTE Traumatológiai Klinika habilitált egyetemi docense, [namelink name="Simonka Zsolt"], az SZTE Sebészeti Klinika egyetemi tanársegéde, [namelink name="Sohár Gellért"], az SZTE Traumatológiai Klinika egyetemi adjunktusa, [namelink name="Torday László"], az SZTE Onkoterápiás Klinika egyetemi adjunktusa, [namelink name="Facskó Andrea"], az SZTE Szemészeti Klinika tanszékvezető egyetemi tanára és[namelink name=" Katona Márta"], a SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ egyetemi tanára várják a szavazatokat.


Az Astellas szakmai díjra jelöltek között nincs megyei orvos, ahogyan a Magyar Kórházszövetség csoportos szakmai díjára és a MOTESZ Ifjú Kiválóság díjra sincs esélyük ittenieknek. A De Châtel Rudolf-emlékdíjra jelölt csoportok között azonban van egy szegedi: az SZTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet, II. Részleg – Új Klinikai Intenzív Terápiás Részleg neuro-trauma osztálya.


Az év orvosa-jelöltekre a pályázat weboldalán található szavazó felületen lehet voksot leadni az evorvosa.astellasdij. hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!