Szeged és környéke

2016.09.02. 20:25

Ismét járdát festett a Kétfarkú Kutyapárt Szegeden, rendőröket hívtak rájuk

A Híd utcában tették dekoratívabbá a járda repedéseit a Kétfarkú Kutyapárt aktivistái, amikor az egyik vicces kedvű fiatal a pirosnál várakozó troli egyik kerékcsavarjára pöttyöt festett. Letörölték, de jöttek a rendőrök - fotós kollégánk megörökítette az esetet.

A trolibusz sofőrje enyhén szólva nem örült a pöttynek, amit mellesleg eltávolított az "elkövető", nyoma nem maradt. Jelezte az esetet az SZKT diszpécserének, aki értesítette a rendőrséget. Két rendőrautó érkezett ki hamarosan, de büntetés nélkül távoztak. Jelezték a járdafestőknek, hogy amennyiben az úttestre lépnek, vagy az úttestre lóg a lábuk festés közben, azzal akadályozzák a forgalmat, és megbírságolják őket.

Járdát festett a Kétfarkú Kutyapárt, rendőrt hívtak rájuk. Fotó: Karnok Csaba

A társaság akciója népszerű volt a járókelők körében: egy anyuka meg is kérdezte, kifesthetne-e egy kockát a kisfia is? Természetesen örömmel vették a kérést, a fiú ecsetet, festéket kapott, és ő is díszíthetett.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!