Szeged és környéke

2016.12.30. 09:51

Erre figyeljen! Ilyen lesz a közlekedés szilveszterkor és újév napján

A helyi, helyközi, távolsági buszjáratok szilveszter napján iskolaszüneti szabadnap, vasárnap, azaz újév napján iskolaszünetre jellemző munkaszüneti nap szerint járnak.

Munkatársunktól

A szegedi helyi buszok 18 óra körül állnak le, utána éjszakai járatok közlekednek a 20, 21, 60, 60Y, 72A, 73Y, 74, 75, 76Y, 77 és 78A jelzésű vonalakon. A hódmezővásárhelyiek 13-14 óra körül indulnak utoljára. A szegedi villamosok és trolik szombaton iskolaszünetben szabadnapi, vasárnap pedig munkaszüneti rendben viszik az utasokat. A járművek szilveszterkor 18 óra körül állnak le. Utána éjszakai járatok közlekednek a 2-es, 4-es, 5-ös és 19-es vonalon. A bérletek január 5-éig érvényesek. A szegedi fizetős parkolókban hétfő reggel 8 óráig lehet még ingyen letenni az autókat. Az idei parkolóbérletek január 15-ig használhatók.


A vonatok menetrendje szilveszter és újév napján nem változik. A megnövekvő utasforgalom miatt a menetjegyek megváltásáról érdemes időben gondoskodni. A menet- és a helyjegyeket elővételben vagy interneten célszerű megváltani. Az előre megváltott e-vonatjegyeket kinyomtatva vagy megfelelő mobiltelefonon, tableten is bemutathatják a belföldi vonatok utasai.


A megyei és éves autópálya-matricák egységesen január 31-én 24 óráig érvényesek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!