Szeged és környéke

2017.06.03. 20:03

Hattól startolt a Groovehouse a Deja Vu fesztiválon, és megnéztük mennyi pénzzel a zsebünkben érdemes elindulnunk

Hattól teljes sebességre kapcsolt a Deja Vu fesztivál szombaton.

Friss:  Most tudtuk meg, hogy Masterboy & Beatrix Delgado fellépése csúszik a tegnapi terror fenyegetettségi riadó miatt, ami a Rock am Ring szabadtéri fesztivál alatt volt. A reptérről csak késve tudtak elindulni, de hajnal egy körül pótolják a koncertet.


Közben végetért a Groovehouse fellépése. Külön érdekesség, hogy a koncert alatt megkérték egy hölgy kezét. Erről további részleteket a keddi Délmagyarországban olvashatnak majd. Hamarosan kezdődik a TNT koncertje. Viszont a hamarosan kezdődő BL döntő miatt a férfiak elindultak kiülős helyet keresni, hogy megnézhessék a meccset. Utána jönnek is vissza bulizni.


A nagyszínpadon a 90-es évek zenéviel lehetett bemelegíteni egészen hat óráig, amikor a Groovehouse kezdte a fellépők sorát. Őket a Skyland, majd a TNT, NANA, Magic Affair, és Sterbinszky követi. A teljes programot a linken elérheti.

 

Bemelegítés Fotó: Török János

Bemelegítés Fotó: Török János



Ha pedig arra kiváncsi mennyi pénzzel érdemes elindulni a fesztiválra, akkor összegyűjtöttük a legáltalánosabb árakat. Ha már retro, akkor a zsírosdeszka árára voltunk a leginkább kiváncsiak. Egy igazán emberes darabot 500 forintért kaphatunk. Hot-dogokat 500 forinttól vehetünk. Rétesek 450 forintért kaphatók. Kézműves hamburgerek 1050 forinttól, gyros pitában 1000, a gyros tál pedig 1500 forint. Kint tartózkodó újságírónk személyes kedvence pedig a tépett csülök lepényben 990 forintba kerül. Végül pedig egy pizzaszeletet már 590 forinttól a magunkának tudhatunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!