Szeged és környéke

2017.06.06. 09:24

Lánykérés a Deja Vu-n, a Millenium legnagyobb slágerei és bebizonyítottuk, három X felett is lehet bulizni!

Szeged - A 90-es évek és a Millennium legnagyobb slágerei és az akkori évek leghíresebb előadói léptek fel a Deja Vu fesztivál három napja alatt az újszegedi Partfürdőn. A 30-as és 40-es korosztály bebizonyította, hogy bulizásban nem marad el a mai fiataloktól.

Kiss Gábor Gergő

– A helyi rádió játékán azt nyertem, hogy a Deja Vu fesztiválon fellépők közül valaki a mikrofonba bemond egy általam megírt üzenetet a közönség előtt. Nem volt kérdés, hogy ebben a barátnőm kezét akarom megkérni – mondta [namelink name="Király József"].


A 41 éves szegedi férfi nagy kérdését szombat délután olvasta fel a Groovehouse énekesnője éppen a banda Hol vagy, nagy szerelem? című száma előtt. József térdre ereszkedett, így kérte meg a tomboló tömeg előtt Andrikó Éva kezét, aki a gesztustól meghatódva mondott igent szíve választottjának.

Itt az izomláz se maradt el: csúcsra járt a Deja Vu Fesztivál utolsó napja - galéria


– Másfél éve vagyunk egy pár, de fél éve már együtt élünk, így lakva is megismertük egymást. Nekem az első, Évának a második házassága lesz. Van két gyereke, akiket imádok, és ők is szeretnek engem. Sajnos egész héten dolgoztam, ezért a gyűrűt még nem tudtam megvenni, de hamarosan ezt is pótolom – mondta boldogan  már az „Igen" tudtában József. A pár tavaly is kinn volt a Deja Vu-n. Mint mondták, ezek az együttesek zenéjükkel a fiatalságukat hozzák vissza. Tavaly a Culture Beat tetszett nekik a legjobban, akik idén is tiszteletüket tették a fesztiválon. A férfiak nem csak a szerelem és a retró zene, de a Bajnokok Ligája döntőjének lázában is égtek szombaton.

Ilyen volt a Deja Vu Fesztivál Szombaton - galéria


[namelink name="Sobester Zsolt"] Juventus-mezben, sálban és zászlóval szórakozott baráti társaságával a Partfürdőn. – Negyed kilencre hívtam taxit, ami visz be az egyik belvárosi étterembe, ahol a reálos barátommal nézzük végig a döntőt. A páromtól erre a két órára kimenőt kaptam a fesztiválról. Hétvégén is dolgozom, így a BL-döntő napjára eleve szabadságot vettem ki, de mivel a Deja Vu-n is minden évben itt vagyunk, egyik nagy eseményről sem akartam lemondani – mondta a pénteken 45. születésnapját ünneplő férfi. A Sobi becenevű férfinak végül szombaton nem volt oka ünnepelni: bizton állította, hogy szeretett Juventusa 2–0-ra legyőzi a spanyol csapatot, ám az olaszok végül 4–1-re kikaptak a királyi gárdától.


A Deja Vu fesztivál három napja alatt több ezren látogattak ki az újszegedi Partfürdőre.

Deja Vu első nap: Happy Gang és fergeteges hangulat - galéria

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!