Szeged és környéke

2017.06.07. 21:10

Pénteken startol a Mórahalmi Nyár, Demjén Ferenc és Boban Markovics is fellép

Nyári programok Mórahalmon: érdemes szemezgetni!

Az Ismerős Arcok koncertjével pénteken kezdődik a Mórahalmi Nyár programsorozata. Nógrádi Zoltán polgármester a rendezvényt bemutató szerdai sajtótájékoztatón elmondta, Mórahalom élményeket, színes és változatos kulturális programokat kínál. A nyitókoncertet a Kecskeméti Katona József Színház június 30-i vendégjátéka követi a Futó-Dobó Lovasközpontban.


A Tiéd a világ című szabadtéri előadáson az Illés együttes dalai csendülnek föl. Július első hétvégéjén fúvószenekari találkozónak ad otthont Mórahalom, a fedett lovardában Boban Markovics és zenekara koncertezik. A Homokháti Sokadalom és a Dél-alföldi Rétesfesztivál állandó eleme a kisváros rendezvénykínálatának. Július közepén a Somnakaj című roma musical szerepel a műsoron.


Mórahalmon 2015-ben indult el a Patkó Lovas Színház programja. Az idei első előadás a Rózsa Sándor, az alföldi betyár című darab ősbemutatója lesz július 23-án. A produkció mellett szerepel a műsoron a Hófehér és a hét törpe, a Mágnás Miska, az István, a király és a Csárdáskirálynő. Augusztus elején Demjén Ferenc lép színpadra, majd a Homokháti Búcsúra invitálják a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!