Szeged és környéke

2017.08.24. 17:05

Áttért a bal oldalra és kamionnal ütközött az 55-ösön: 19 éves fiatal halt meg Öttömösnél - galéria

A balesetben a személyautó sofőrje a helyszínen meghalt. A rendőrség az 55-ös főutat teljes szélességében lezárta.

delmagyar.hu

23.09 - Félpályán megindult a forgalom az 55-ös számú főúton. Egy Szeged felől érkező személyautó áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy román kamionnal. A személyautót vezető 19 éves tompai férfi a balesetben olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.


Korábban


Életét vesztette egy ember, miután összeütközött egy teherautó és egy személyautó az 55-ös főút Kisszállás és Ásotthalom közötti szakaszán, Öttömös térségében, a 38-as kilométerszelvényében. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez a ruzsai és a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

Halálos baleset Öttömösnél: frontálisan ütközött egy kamionnal egy autó. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA



A balesetben a személyautó sofőrje olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.A járművezetők az 5509-es és az 5413-as út felé kerülhetnek - közölte a rendőrség.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!