Szeged és környéke

2017.08.07. 15:52

Tanítványaival népesítette be saját esküvőjét

Marielle Slagel Keller nagy napja nemcsak számára és családja számára, de kisdiákjainak is különleges élmény marad - minden bizonnyal örökre

Munkatársunktól

Az alsó tagozatos tanítónő ugyanis úgy döntött, Indianapolisban tartott esküvőjén saját tanítványainak is ott a helyük – a kicsik pedig örömmel vállalták  a gyűrűhordozó és a koszorúslány-feladatokat.


A 25 éves Marielle párja, Mike eleinte tartott kissé a dologtól. Úgy érezte, egy ilyen fontos napon ennyi apróságra ilyen fontos szerepet bízni azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel valami balul fog elsülni – és bár felkészültek, hogy improvizálniuk kell, végül minden tökéletesen alakult.


„Ők azok a gyerekek, akik a legtöbbet jelentik nekem. Részei annak, aki vagyok" – nyilatkozta Marielle Slagel Keller tanárnő az ABC Newsnak, hozzátéve, sok gyerkőc ekkor volt életében először esküvőn, és bizony volt olyan kisfiú és kislány, aki a csóknál eltakarta a szemét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!