Szeged és környéke

2017.10.20. 11:56

Gazdátlan utazótáskában bűzlött az 5 kiló marihuána egy szerb busz csomagterében

Egy Szerbiából Ausztriába tartó buszt ellenőriztek a rendőrök és a NAV munkatársai.

Munkatársunktól

A NAV és a rendőrség munkatársai egy Szerbiából Ausztriába tartó, szerb rendszámú autóbuszt és utasait ellenőrizték Röszkén. A járművön utazók egyöntetűen úgy nyilatkoztak, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal.


A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, majd kockázatelemzés alapján a csomagok tüzetes vizsgálata mellett döntöttek. Megkérték az utasokat, hogy mindenki a saját csomagját megfogva menjen a vizsgálócsarnokba. Az utasok eleget tettek a kérésnek, azonban a rakodótérben ottmaradt egy jelöletlen utazótáska. Nem volt véletlen, hogy a csomag gazdátlan maradt, hiszen kinyitva a pénzügyőrök orrát erős szag csapta meg. A táskából néhány ruhaneművel álcázva, összesen több mint 5 kilogramm marihuána gyanús anyag került elő.


A 10 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot a pénzügyőrök feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!