Szeged és környéke

2017.12.21. 16:59

Gyilkosság a csengelei pihenőnél: már Szegeden a gyanúsított

A rendőrök a nyomozást folytató Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályára szállították a férfit.

Az osztrák rendőrök  Hegyeshalomnál átadták a december elején, az M5-ös autópálya  csengelei pihenőhelyén történt emberölés gyanúsítottját, egy 52  éves német férfit a magyar hatóságnak - tudatta az Országos  Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.    



Az ORFK közleményében azt írta: a feltételezett elkövetőt  európai elfogatóparancs alapján, a magyar hatóságokkal  együttműködve másnap este fogták el felső-ausztriai lakóhelyén az  osztrák rendőrök. Az osztrák bíróság döntött arról, hogy az 52 éves német férfit átadják Magyarországnak. A rendőrök a nyomozást  folytató Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályára  szállították a férfit.  

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője december 7-én  azt mondta az MTI-nek: két nappal korábban a csengelei pihenőhelyen  rálőttek két férfira, egyikük meghalt, másikuk életveszélyesen  megsérült. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!