Szeged és környéke

2014.02.19. 16:34

Baltával kergette a férjét, majd le akarta szúrni

Baks, Szeged – Először baltával, aztán késsel támadt: őrizetbe vették a Csongrád megyei rendőrök a 28 éves H-né K. Petrát, aki "másképp" emlékezett a történtekre.

Delmagyar.hu

Balta a szemetes zsákon. Fotók: CSMRFK

Balta a szemetes zsákon. Fotók: CSMRFK
Maga a gyanúsított tett bejelentést kedden 17 óra körül, hogy őt férje baksi házukban bántalmazta. Hamar lebukott: a rendőrök gyorsan megállapították, hogy a H-né K. Petra állítása valótlan volt. A megalapozott gyanú szerint a terhelt és férje között aznap vita alakult ki. A gyanúsított először egy baltával kergette férjét az utcán, aki édesanyjához menekült a támadás elől. A délutáni órákban H-né K. Petra felkereste férjét anyósa házában és egy 12 centiméter pengehosszúságú késsel meg akarta szúrni a sértett. Személyi sérülés nem történt, a házban tartózkodó rokonok lefogták az agresszív nőt, aki a támadást követően haza sietett.

Kés a viaszkosvászon terítőn. Valószínűleg nem bolgár gyártmány. hiszen két centiméterrel hosszabb a pengéje, arról nem is beszélve, nem zsebkés

Kés a viaszkosvászon terítőn. Valószínűleg nem bolgár gyártmány. Hiszen két centiméterrel hosszabb a pengéje, arról nem is beszélve, nem zsebkés
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya otthonából előállította a 28 éves nőt és – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!