Szeged és környéke

2019.05.09. 20:56

Egy míves cserépkályha és már akarjuk is a házat - így fest Tápé egyik legszebb otthona!

A tágas terek, a 142 nm-es alapterület mellett a gondos berendezés is segít elképzelni, milyen is lenne az élet a "Béke szigetén"... Sok-sok fotó és egy 69,5 milliós, szuper ajánlat!

Elegáns, melegséget árasztó családi ház keresi, várja új gazdáját. A képek alapján gyerekes család élt itt eddig (illetve feltehetően még mindig), az ingatlan tehát bejáratott, gyerekbarát. A tágas terek, a 142 nm-es alapterület mellett a gondos berendezés is segít elképzelni, milyen is lenne az élet a “Béke szigetén"... Sok-sok fotó és egy 69,5 milliós, szuper ajánlat!

“Eladásra kínáljuk ezt a varázslatos családi házat Szeged egy csendes szegletén! Az egyedi és ízléses kialakításnak köszönhetően az első alkalommal is azonnal otthon érzi magát az ide látogató. Azoknak ajánlom akik kellemes környezetben szeretnék élni mindennapjaikat." - áll a hirdetésben, ahol a paramétereket is leírják.

Elhelyezkedés:

- Tápé városhoz közelebb eső részén, békés, idilli környezetben

- Tisza-part, halászcsárdák 5 perc sétára találhatóak

Közlekedés:

- Buszmegálló pár sarokra

- Autóval kb. 6 perc a belváros

Így fest Tápé egyik legszebb otthona - GALÉRIA

Jellemzők:

- Földszintes ház

- Déli tájolású

- Nappali, konyha tágas étkezővel, 4 külön bejáratú szoba, fürdő, 2 wc, háztartási helyiség, kamra

- Praktikus elosztás, élhető terek

- Cserépkályha

- Terasz

- A kert kb. 35 méteres tömör borostyán élőkerítése, óriás dió-, akác-, fenyőfái igazi park jelleggel ruházzák fel az ingatlant.

Parkolás:

- Garázsban

További képek és részletek az eladó családi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!