Szeged és környéke

2019.03.07. 10:20

Elindult a felkészítés az SZTE állásbörzére

Kezdődik a munkáltatók toborzási kampánya, március 12-én, kedden 9-kor nyitja kapuit az SZTE tavaszi állásbörzéje.

K. A.

Az eseményre az egyetem gyakornoki helyet kereső hallgatóit, leendő frissdiplomásait és mindenkit várnak, aki kíváncsi arra, milyen lehetőségeket kínálnak a munkáltatók. A helyszín ismét a József Attila Tanulmányi és Információs Központ lesz. A közel 70 kiállító között regionális cégek, az ország legnagyobb multinacionális és hazai vállalatai, munkaerő- közvetítői egyaránt megtalálhatók. Köztük az autó- és a beszállítóipar olyan visszatérő képviselői, mint a kecskeméti Mercedes, a makói és a szegedi ContiTech. A cégek munkatársai személyesen tájékoztatnak a kínált pozíciókról, elvárásokról, a jövőben várható gyakornoki és munkalehetőségekről. Az állásbörze kísérőprogramoknak is helyet ad, idén is lesz CV-fotózás, grafológiai tanácsadás – sok más mellett.Űó


Az SZTE Karrier Iroda állásbörzét megelőző programjai, a felkészítő napok azt a célt szolgálják, hogy a hallgatók eredményesen szerepeljenek a toborzási helyzetekben. Ezért március 7. és 11. között egyéni tanácsadásokkal várják azokat, akik szeretnének pontosabb irányokat kijelölni, fontosnak érzik, hogy foglalkozzanak a pályatervezéssel, illetve meggyőző önéletrajzot szeretnének írni. A csoportos képzések ezúttal három témát ölelnek fel. A kommunikáció workshopon a résztvevők megismerhetik azt a stílust, amellyel hatékonyak lehetnek az önérvényesítésben. A döntések és választások „szekció" segít a korlátozó tényezők feloldásában, míg a vezetői készségfejlesztő terület azt járja körbe, milyen értékek és kompetenciák kellenek a jó vezetéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!