Szeged és környéke

2012.03.09. 19:31

György Sándor fellebbez Virág-ügyben

Szeged - György Sándor fellebbezést nyújt be a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete ellen Virág-ügyben, mert szerinte helytelenül mérlegelte a bizonyítékokat a bíróság – tájékoztatta tegnap lapunkat György ügyvédje.

Munkatársunktól

Perek, pénzek, Virágok címmel pénteken jelent meg írásunk a Virág cukrászdáról. [namelink name="György Sándor "]megbízásából [namelink name="Pivarnyikné Juhász Emőke"] ügyvéd küldött tegnap közleményt lapunknak. Ebben egyebek mellett azt írta, hogy a ráépítésről szóló perben a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete „György Sándor álláspontja szerint lényeges bizonyítékokat hagyott figyelmen kívül, hiszen egyértelmű írásos dokumentum tartalmazza azt, hogy a tulajdonjog ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzését megelőzően, illetve Szeged város önkormányzatának vételár-kifizetését megelőzően a Virág Cukrászda Kft. felszámolója írásban tájékoztatta az önkormányzatot arról, hogy György Sándor tulajdonjogi igényt jelentett be, és az önkormányzat ennek ismeretében fizette ki a vételárat".

Az ügyvéd arról tájékoztatta lapunkat, hogy „György Sándor az ítélet ellen fellebbezést nyújt be, miután az elsőfokú bíróság – álláspontja szerint – a bizonyítékokat helytelenül mérlegelte, és le kell folytatni a bizonyítási eljárást a ráépítéssel kapcsolatosan". A közlemény szerint György Sándor célja, hogy a cukrászda üzemelhessen, azonban szerinte „az önkormányzat soha, egyetlenegy megkeresésére érdemben nem nyilatkozott, a peren kívüli egyeztetésekre érdemi választ nem adott még a tekintetben sem, hogy a cukrászdában található ingóságokat, beépített berendezési tárgyakat, amelyek egyértelműen György Sándor tulajdonát képezik, megvásárolja-e az önkormányzat, vagy pedig ő szerelje ki és szállítsa el".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!