Szeged és környéke

2014.02.06. 08:54

Kiégett a garzonlakás, életveszélyben egy férfi

Lángra kapott csütörtök hajnalban Újszegeden a Székely soron egy nyolcadik emeleti garzonlakás.

Delmagyar.hu

Életveszélyesen megsérült egy 38 éves férfi, amikor tűz ütött ki Székely sori, nyolcadik emeleti lakásában - tájékoztatott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Fotó: Segesvári Csaba

Fotó: Segesvári Csaba
[namelink name="Tátrai János"] elmondta, a tűz hajnali fél 2-kor keletkezett, előbb a szoba, majd az egész lakás lángra kapott. AZ ott lakó férfit a mentők kórházba szállították.

Az újszegedi házban a 826-os lakás égett ki, a füstöt még most is jól lehet érezni a folyosón. A lakásban keletkezett tűz az ajtón belül maradt, talán ennek is köszönehtő, hogy a szomszédok megúszták a tűzoltást. Az épületben van áram, működnek a liftek. A hűségtől a folyósi lámpabúrák és az ajtókeretek megolvadtak, a kiégett lakás erkélyén is jól láthatóak a tűz nyomai.

Fotó: Segesvári Csaba

Fotó: Segesvári Csaba
Az emeleten biztosan szeretnek dohányozni, ugyanis csikkekkel van tele a korlát közepe és a linóleumon is látszódnak dohányzás nyomai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!