Szeged és környéke

2019.09.10. 15:01

Kisebb károkat és áramkimaradást okozott a vihar Sándorfalván

Kisebb károkat szenvedett a tegnapi viharban Sándorfalva, személyi sérülés azonban nem történt. Egyedül az áramszolgáltatásban akadt fennakadás, a Pozsonyi és a Jókai utcában még ma délelőtt is a hibaelhárításán dolgoztak a szakemberek.

Munkatársunktól

– Sándorfalva jó helyzetben volt, a vihar széle érte csak el a települést. Itt is dőltek ki fák kisebb károkat okozva, de személyi sérülés szerencsére nem történt. Ennek köszönhetően a település két tűzoltó autója közül egy volt szolgálatban Sándorfalván, a másik az önkéntes tűzoltókkal együtt a szegedi mentésben vett részt. A vihar miatt néhány órára szünetelt az áram és a vízellátás is, de az esti órákra két utca kivételével mindenütt visszaállt a rend. A városüzemeltető cégünk pedig a közlekedést akadályozó letört ágak és a kidöntött fák eltakarítását végezte – mondta el Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester Hozzátette, hogy az összegyűjtött fát tűzrevalóként fogják hasznosítani, és a rászorulók között osztják szét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!