Szeged és környéke

2017.07.26. 14:29

Kukutyinban is járt a mozgó kormányablak

Múlt héten a Szegedi járás több településén összesen 82-en keresték fel a mozgó kormányablakot. Így a busz július 7-i indulása óta több mint 230-an éltek a helyszíni ügyintézés lehetőségével.

Munkatársunktól

A megyei kormányhivatal okosjárműve megfordult Szegeden, Szatymazon, Üllésen, Domaszéken, Ferencszálláson – ahová a zabhegyezésről híres Kukutyin puszta is tartozik – és Klárafalván.


A kormányablakbusz ezen a héten a Kisteleki járásban roadshow-zik. Tegnap Ópusztaszeren, a pszichiátriai otthon lakóinak ügyintézéséhez nyújtott segítséget. Szerda délelőtt Csengelén, délután Pusztaszeren várja az ügyfeleket. Csütörtökön Balástyán lesz felkereshető az önkormányzattal szembeni területen szintén reggel 9-től délután 3-ig, pénteken pedig a baksi falunapon vendégeskedik egész délelőtt. Hétfőn Üllésen, a Dorozsmai út 40. alatt helyettesíti a busz az okmányirodát 9 és 12 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!