Szeged és környéke

2014.03.25. 19:16

Szeged ifjú tehetségeit és tanáraikat díjazták

Szeged – Kilencedik alkalommal osztották ki a városházán a Szeged Ifjú Tehetsége és Szeged Ifjú Tehetségéért díjakat a tehetség napján a tanulmányi versenyeken eredményesen szereplő tanulóknak és felkészítő tanáraiknak.

Munkatársunktól

[namelink name="Solymos László"] alpolgármester köszöntőjében elmondta, a szegedi önkormányzat mindig nagy gondot fordított a tehetséggondozásra, amire jelentős forrásokat is biztosít. Azokat a gyerekeket, fiatalokat támogatják, akik Szeged hírnevét öregbítik az országban és a világban.

Szeged ifjú tehetségeit és tanáraikat díjazták. Fotó: Frank Yvette (galéria)


Az ifjú tehetség és az ifjú tehetségért díj idei díjazottjai [namelink name="Nánási Ádám"] és tanára, [namelink name="Paragi Jenő"] a Király-König Péter Zeneiskolából, [namelink name="Péczeli Zsombor"] és tanára, [namelink name="Mikó Valér"] a Tisza-parti Általános Iskolából, [namelink name="Papp Gergely"] és tanára, [namelink name="Vermes János"] a Gábor Dénes Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakiskolából, és [namelink name="Szuda Ágnes"] és tanára, [namelink name="Szöllősy László"] a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumból. 23 szegedi középiskolás az Esély a középiskolásoknak ösztöndíjpályázaton 50-50 ezer forintot nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!