Szeged és környéke

2014.10.13. 23:02

Szegedi együttes az X-Faktor döntőjében

Szeged - Feltűnően néznek ki, és semmi komolyat nem árulnak el magukról – az X-Faktor legfurább döntősei a Tha Shudras tagjai. Mivel mind az öten szegediek, ismét van kikért szurkolnunk az élő adások során – először most szombaton.

Timár Kriszta

Idén is van szegedi döntős az X-Faktorban: vasárnap este a Tha Shudras bejutott a legjobb 12 versenyző közé. A műsor történetének legfurább együttesével ugyan a mentor Tóth Gabinak voltak fenntartásai, segítője, a szintén szegedi [namelink name="Czutor Zoltán"] azonban erőteljesen kampányolt értük.

Azt [namelink name="Tóth Gabi"] is elismerte, hogy az egyik legprofibb banda, de mint mondta, ők állnak a legtávolabb a lelkétől. – Negyedszerre látom őket és negyedszerre érzem a távolságtartást. Nem tudom, mennyire befogadók a mentorral szemben és mennyire tudnak alázattal állni a feladatukhoz – magyarázta kételyeit.

A csapat produkciója viszont vitathatatlanul a legjobb volt mind közül, még úgy is, hogy a fiúk bevallásuk szerint is megijedtek a feladattól. Akusztikus dalt kellett eljátszaniuk, miközben elektronikus zenével foglalkoznak. De profin megoldották: Czutor Zoltán szerint telitalálat volt előadásuk. Tóth Gabi azzal az intelemmel vitte magával őket az élő show-ba, hogy fontos magukat megszerettetni az emberekkel.

A maszkos, festett arcú csapat tagjai felismerhetetlenek, és nem is árulnak el magukról semmit. Fotó: RTL Klub

A maszkos, festett arcú csapat tagjai felismerhetetlenek, és nem is árulnak el magukról semmit. Fotó: RTL Klub
Hogy kiket is szerethetünk meg, azt viszont nem lehet tudni. A maszkos, festett arcú csapat tagjai mind az öten felismerhetetlenek, és nem is árulnak el magukról semmit. Hivatalos adatlapjukon életkorként a 3, illetve a 230 feletti számok szerepelnek, a többi jellemző között pedig olyanokat találtunk, hogy az egyik tag kedvenc étele a gépolaj, a másik kedvenc tárgya a gemkapocs, és van egy sárga szemű is a bandában. Kedvenc előadók között szerepel például Boborján, egyikük hobbija a visszafelé olvasás, és van valaki, aki Titanic-rajongó. A foglalkozásoknál az űrhajó-karbantartó, a kapitány, az asztrofizikus és a rocksztár is szerepel.

Arra a kérdésre, hogyan vágtak neki a közös munkának mentorukkal, akinek érezhetően nem a szíve csücskei, a fiúk azt válaszolták: biztosak abban, hogy ez egy jó közös munka kezdete. – Sok hasonló periódusa volt az életünknek, így érezzük, hogy nagyon jól szót fogunk érteni egymással.

Esélyeiket latolgatva úgy fogalmaztak, nagyon erős, színes és karakteres az idei mezőny. – Vicces csattanó lenne, ha a szörnyek eljutnának az első ötbe – tették hozzá. A mentorházas, akkusztikus produkcióval kapcsolatosan mindenesetre már most számtalan pozitív visszajelzést kaptak, ezért azt már most eldöntötték: ha a közönségük azt szeretné, hogy több ilyen kísérlet is legyen, akkor mindenképp igyekeznek ennek eleget tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!