Szentes és környéke

2014.06.11. 18:56

Elhunyt a szentesi baleset egyik sérültje

Mindkét jármű sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsokból. A balesetben négy ember - köztük egy gyermek - sérült meg, egy 71 éves csongrádi nő életét már nem sikerült megmenteni.

Delmagyar.hu

Kórházba szállítást követően elhunyt a szentesi Csongrádi úton történt baleset egyik sérültje. A 71 éves csongrádi nő abban az autóban utazott, amely 2014. június 11-én 16 órakor eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra és frontálisan ütközött egy taxival.


A mentők a helyszínről négy embert - köztük egy gyermeket - vittek kórházba. A baleset körülményeit szakértő bevonásával a Szentesi Rendőrkapitányság vizsgálja. A teljes útlezárást már feloldották.

Korábban írtuk:

Két személyautó ütközött Szentes külterületén a Csongrádi úton, a hipermarketnél 2014. június 11-én 16 órakor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Csongrád felé tartó személyautó eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan
ütközött egy taxival.

Mindkét jármű sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsokból, a helyszínre mentőhelikopter érkezett. A balesetben négy ember - köztük egy gyermek - sérült meg. Az elsődleges adatok szerint hárman súlyosan.

Frontális ütközés Szentesnél. Fotó: Donka Ferenc/MTI (képgaléria)


Az érintett szakaszon teljes útlezárás van. Kerülni a Szentest elkerülő 451-es számú főút felé lehet.

Korábban írtuk:

- Többen megsérültek két személygépkocsi frontális karamboljában Szentes külterületén, a Csongrádi úton szerda délután - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Frontális ütközés Szentesnél. Fotó: Donka Ferenc/MTI (képgaléria)


[namelink name="Szenti Szabolcs"] elmondta, hogy a roncsokba két ember beszorult, őket a tűzoltók próbálják meg kiszabadítani. A sérültekért mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!