ÚtON: élénk a forgalom az egész városban

A legfrissebb közlekedési információk Szegedről.

Delmagyar.hu

Élénk a forgalom városszerte, egyre többen vannak a körutakon, sugárutakon, a lámpáknál sorok alakulnak. Az Algyői úton kifele-befele erős a forgalom, csak úgy a Sándorfalvi, Dorozsmai, Bajai, Szőregi és Szabadkai úton. A belvárosi részen is vannak már torlódások, a Mars térnél, Boldogasszony sugárúton, Aradi Vértanúk terénél, klinikák környékén.

A Mars térnél a nagykörút Mikszáth és Mérey közti szakaszán a szélső sáv buszsáv lett, és amit most meg kell szokni, az, hogy a Mérey utáni szakaszon nem kell átsorolni az egyenes sávba, mint eddig, mert sáveltollással tovább vezették az egyenes szakaszt, és a Kossuthra történő balra kanyarodás ugyanúgy két sávból történik.

A Rókusi körúton egy-egy sávon megy a forgalom, már torlódik az egész, illetve a Fő fasoron a Közép fasor és víztorony között a kifele menő oldalon kitettek néhány barikádot, amit kerülni kell.

Sokan vannak a Székely és Népkert soron, Vedres utcán, Temesvári körúton, egyelőre a Belvárosi hídon lassabb az átjutás, de az új hídon is egyre hosszabbak a sorok.Mérik a sebességet a Bertalan hídon az Újszegedi oldalon – tudtuk meg a RádióTaxiHárom munkatársától.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában