Nem mindenhol a villamosmegállóban áll meg

2022.01.05. 08:55

Pótlóbusz jár szombaton az 1-es villamos vonalán - Jegyautomatákat telepítenek a megállókba

Az SZKT közleményében azt írja, hogy 2022. január 08-án (szombaton) 8:00-tól 18:00-ig az 1-es villamosvonal Szeged vasútállomás irányú Vásárhelyi Pál utcai megállóhelyen műszaki munkálatok miatt vágányzár lesz és pótlóbusz közlekedik.

delmagyar.hu

20200728 Szeged Helyi tömegközlekedési menetrend változás. Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország Képen: az 1-es villamos járat megszűnik.

Fotó: Frank Yvette

Szegeden, a Vásárhelyi Pál utcai megállóhelynél január 8-án, szombaton jegyautomata telepítésének előkészítését végzi a Szegedi Közlekedési Társaság.

A munkálatok miatt a tramtrain járatok helyett tervezetten 8 és 18 óra között, Szeged vasútállomás és Rókus vasútállomás között 1-es jelzéssel pótlóbuszok közlekednek - írja a MÁV a közösségi oldalán.

A pótlóbusz a következő megállóhelyeken nem a villamos megállóhelyeken áll meg:

- Szeged vasútállomás: a villamos megállóhelyek melletti, a felszállító megállóhely a Galamb utcai kereszteződés előtti buszmegállóhely.

-Széchenyi téren Szeged vasútállomás felé: a Kelemen utcán létesített ideiglenes megállóhelyen,

-Széchenyi téren a Rókus vasútállomás felé: az autóbusz megállóban állnak meg.

- a Pulz utcai és a Vásárhelyi Pál utcai megállóhely: csak a Szeged vasútállomás felé közlekedő pótlóbuszok érintik.

Forrás: szkt.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!