Hét fontos mérkőzés maradt az alapszakaszból

2022.02.07. 17:10

A Metalcom Szentes öt és fél év után edzőt váltott

Öt és fél év után távozik az OB I.-es Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Pellei Csaba. Az edzéseket hétfő óta a magyar női vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, valamint az OB I.-es női Eger exedzője, Szilágyi Péter irányítja.

Becsei Dávid

Öt és fél év után távozik az OB I.-es Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Pellei Csaba. Fotó: Török János

Fotó: Török János

– Hét fordulóval az E.ON férfi vízilabda OB I. alapszakaszának vége előtt a Szentesi Vízilabda Klub és csapatunk vezetőedzője, Pellei Csaba, közösen arra jutott, hogy a klub céljának elérésének érdekében változásra van szükség – fogalmazott a Szentesi Vízilabda Klub hivatalos honlapján.

 

A közlemény hozzáteszi, hogy Szilágyi Péter érkezésével Pellei Csaba nem távolodik el a Szentesi VK-tól, az utánpótlásban folytatja tovább a munkáját. Pellei felé háláját fejezte ki a klub az elvégzett munkájáért. Emlékeztettek, az elmúlt évek legnagyobb sikerét Pellei Csabával érte el a Metalcom. A 2019–2020-as szezonban hosszú idő után ismét bejutottunk a legjobb nyolc közé, a felsőházi rájátszásba a bajnokságban, ahol a koronavírus-járvány kirobbanása miatt már nem menetelhettek tovább.

A jelenleg tartó bajnoki idényben a Metalcom Szentes a tizennégy csapatos bajnokság tizenharmadik helyén áll hét ponttal. Még hét mérkőzés van hátra az alapszakaszból, szombaton 18 órakor pedig annak a Debrecennek lesz a vendége a Szentes, amely a tabella sereghajtója hat ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!