Földön térdelt az áldozat

2022.06.01. 14:47

Levideózták az ütlegelést, elkapták a rendőrök a tettest

A rendőrök két órán belül azonosították és elfogták azt a 30 éves férfit, akiről videófelvétel készült, hogy önuralmát elveszítve ütlegelt egy földön térdeplő másik férfit az egyik szegedi szórakozóhely előtt.

Delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

Az egyik legnagyobb közösségi portálon kezdett el terjedni az utóbbi napokban egy bántalmazásról készült videó, ami a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozóinak figyelmét sem kerülte el. A felvételen az látható, hogy egy férfi önuralmát elveszítve ütlegelt egy másik, földön térdeplő férfit egy szegedi szórakozóhely előtt. 

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, aki tettét elismerte. Elmondta, hogy a sértettel kapcsolatban korábbról különböző kétes eredetű híreket hallott, majd amikor ezzel kapcsolatban kérdőre vonta őt, a férfi megsértette.   

Ellene garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!