Szegedi hírek

2022.06.09. 11:25

Lezárt akta: több késszúrással sebezte meg riválisát

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást azzal a 31 éves férfival szemben, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2022. január 19-én délután érkezett bejelentés, hogy a Teréz utcában ismeretlenek egy férfit megszúrtak, majd a cselekményt követően a helyszínről elmenekültek. A sértettet a mentők, több szúrt sebbel szállították kórházba.     

A rendőrök a tanúkutatás és az adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfinak szerelemféltésből egyik ismerősével támadt nézeteltérése. A két fél a nyílt utcán összeverekedett, majd egyikük kést rántott és többször megsebesítette vitapartnerét.     

Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói 24 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály Közterületi Alosztály munkatársai tartózkodási helyén elfogták, majd előállították.    

Fotó: police.hu

A nyomozók a támadó ellen - az elsődleges adatokra figyelemmel - súlyos testi sértés és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja indítottak eljárást, akit őrizetbe vettek.

Az eljárás vizsgálati szakaszában a rendőrök megállapították, hogy a sértettnek a támadás súlyossága miatt akár életveszélyes, vagy halálos kimenetelű sérülései is kialakulhattak volna, így a férfinak már életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt kell a későbbiekben felelnie. A nyomozás iratait a megyei bűnügyi vizsgálók megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!