Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 13°C Még több cikk.

Keressük, hogy ki lesz A mi pasink!

A Női szakasz beindul, és nyár végére szeretné az olvasók segítségével megtalálni az ideális férfit.

A mi pasink kampányban bárki jelölhet bárkit. Nem kitétel a kockás has, az izompóló, az ismertség, csak az, hogy a jelölt is tudjon róla, elküldik fotóját és néhány adatát nekünk.

A mi pasink bárki lehet. Bárki eséllyel indul a fődíjakért. A ládányi sörökért és a kétszemélyes wellnesshétvégéért, melyhez (3  napra) egy kabriót is kap. Nevezni e-mailben vagy levélben lehet. A szavazásról: előre beharangozzuk, mikor jelennek meg a szavazószelvények a Kisalföldben. Csak ezekkel lehet valakit majd a fődíjhoz segíteni.

A mi pasink játék egész nyáron át tart majd. A Női szakaszban rendszeresen mutatunk be jelölteket, az ő képük egyébként felkerül majd a www.kisalfold.hu internetes oldalakra is. A nevezettek között, bízunk benne, találunk majd barátokat, édesapákat, nagyapákat, a sarki fűszerest, a taxisofőrt, és mindenkit, akit legalább egy hölgy alkalmasnak tart a címre.

Miért mindig a nőket versenyeztetik? Miért mindig a női szépség, amiről beszélnek? Most végre legyenek a pasik a téma! Itt a lehetőség, mutassuk be őket! A mi pasijainkat!

Tudod jól, kire gondolunk! Az angyali büfés fiúra, akinek a kedvéért naponta hatszor jársz kávézni, a jóképű postásra, a hentesre vagy a sármos főnöködre, akinek a szájában a túlóra szó is ellenállhatatlanul búg. Ismertesd meg őt velünk is! A férjedet, a barátodat, a rokonodat, a távolról csodált boltost, cipészt, taxisofőrt, mert van bennük „valami"!

Azért nem árt, ha Mr. Dögös a beleegyezését adja mindehhez, ezért a telefonszámát is meg kell szerezned. De talán ezt annyira nem is bánod...

A pasikról aztán tartunk egy szavazást. Ott majd fény derül arra, ki a mi pasink 2007! Nemcsak a nyertest díjazzuk, hanem téged is, akinek a népszerűségét köszönheti. A digitális fényképezőgéppel vagy mobillal készített jó minőségű fotót, egy rövid leírással és választottad telefonszámával ide küldheted: mipasink@kisalfold.hu., ill. 9002 Győr, Pf. 28.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidesz inkább az egészségügyre költene

Tovább olvasom