Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Vérbosszúra készülnek a baranyai uzsorások?

Pécs - Újabb összecsapás várható Baranyában az uzsorások között. Az utolsó "ütközetben" elhunyt a nagyfőnök, a Kilences becenévre hallgató férfi lánya és veje. A pécsi kézigránátos robbantás óta a férfi eltűnt.
A STOP.hu úgy értesült, keresi ellenségét, egy Csillag becenévre hallgató utcai harcost.

Vérbosszúra készülnek az egymással háborúzó uzsorások. A másfél héttel ezelőtt elhunyt P. Zoltán és felesége, Rozália annak a területfelosztási harcnak esett áldozatul, ami az éjszakai életben egyáltalán nem ismeretlen Kilences, és a vele szemben álló Csillag között dúl.

A pécsi merényletben a családfő és felesége azonnal meghalt, miután egy jugoszláv gyártmányú kézigránátot hajítottak nappalijukba. Négy gyermeküknek szerencséje volt igaz, közülük ketten megsérültek. A rendőrség 10 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az elkövető fejére.
Most úgy tűnik, a pénz a rendőrség kasszájában marad, hiszen a nyomozók gőzerővel dolgoznak. Egy kisebb településre való embert hallgattak már meg, és úgy tűnik, nyomon vannak.

"Van két kupleráj, amit ő üzemeltet, és a legtöbb prosti is neki dolgozik. Én már azt is hallottam, hogy droggal is foglalkozik. Nagyon veszélyes ember" - mondta az egyik játékterem felszolgálója, miután Kilences felől érdeklődtünk tőle. Mint megtudtuk, mindenben érdekelt, az autóbiznisztől a "baráti" kölcsönökig. Mióta lányát meggyilkolták, nem nagyon mutatkozik Pécsett, de mindenki tudja, hogy bosszúra készül. A feltételezett merénylő egy Csillag becenevű férfi, aki az utcai harcosok versenyein szerzett nevet magának.

A rendőrök most gyakorlatilag versenyt futnak az idővel, hogy ki találja meg előbb az elkövetőket, ők vagy a haragosok egymást. Ha az utóbbi következik be, a zsaruk szerint a kriminalisztika egyik legvéresebb összecsapása várható.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. cartagonova 2008. november 30. 00:37
  „Örülök hogy megint pofára estek az aberrált, társadalmi morált züllesztő, rasszistázó, nagypofájú cigányfajvédők!”
 • 24. kutyuka 2008. november 29. 23:02
  „Csak egy maradhat!!!

  Cigany=hegylako:)))))))))))”
 • 23. FűzfaVessző 2008. november 29. 22:18
  „Az ártatlanokat majd megsiratjuk,de azt gondolom száraz marad a zsebkendőnk.
  F.V.”
 • 22. vovozs 2008. november 29. 20:09
  „Ez a sajtószabadság........ T. modarátor”
 • 21. vovozs 2008. november 29. 19:50
  „(moderálva - a szerk.)”
 • 20. flower 2008. november 29. 17:57
  „Remélem a rendőrök csak azért futnak versenyt az idővel, hogy biztosak legyenek, melyik területet kell majd körbezárni, és aztán kitakarítani ...”
 • 19. N.P. 2008. november 29. 17:29
  „Az a baj, hogy sajnos Achilleus-nak igaza van. Bár ne lenne!”
 • 18. sr 2008. november 29. 13:22
  „Kedves BSC!
  Nem tudom miért ide írom, de: a kommentező nem paranoiás! Véleménye van! Gondolom, ezért hozta létre a hozzászólás lehetőségét! Azt nem értem, hogy ha már van, akkor miért ne írhatná le mindenki a saját váéleményét, még ha az fáj is a DM-nek? Javaslom, szüntessék akkor meg a hozzászólásokat! Vagy csak azt adják le, ami megegyezik a DM véleményével!
  Köszönöm”
 • 17. zalakaros 2008. november 29. 11:47
  „a szálakat el kell varrni.........meg fogják oldani--külső segítség nélkül.”
 • 16. nanemaaa 2008. november 29. 11:33
  „A rendőrségnek el kellene gondolkoznia azon, hogy mit jelent a szlogenjükben a szolgálunk és a védünk. Jelen esetben a közérdeket kellene szolgálniuk és a civil társadalmat védeniük, s ezt úgy tudnák legjobban megtenni, ha szabad küzdőteret biztosítanának a háborúsdit játszani kívánóknak. Mondjuk egy üres spotpályát, amit akár az affér rendezéséig körbe is lehetne keríteni, vagy bezárni. És akkor az érintettek tényleg egymás közöt tudnák rendezni a nézeteltéréseiket, s nem lennének civil áldozatok sem.
  Sajnos ahogy mostanában kinéz, valószínűbb, hogy a védelem pont azok részére biztosított, akiktől egyébként védeni kellene.”
 • 15. nezegeto 2008. november 29. 10:52
  „Rendőr bácsik!Ugye ismerős egy dallam: ea:Hoffi Géza "Lazitani,kéne már egy kicsit lazitani".Jön a Karácsony.
  Szegény feleségek megszakadnak a cipelésben.Nekik is jólesne egy kis segitség.Ne a simliseket kergessék.
  Vegyenek egy nagy levegőt és probáljanak lazitani kb:fél évet.Utánna seprű lapát és eltakaritani a szemetett.Ez mindenkinek jo lenne.Utánna meg esetleg a "jol felkészült" -"Jó szaktudással "rendelkező APEH is jöhetne!Vagy ez olyan apró ügy,hogy nem is kell vele foglalkozni?De bezzeg az idős nyugdijas(aki esetleg ledolgozta az életétt) az elmarad egy forinttal is akkor kötelet rá!Mer az már ügy ADÓ CSALÁS!Vagy esetleg még a VÁM és Pénzügyörség is nézelödhetne egy kicsit.De ez már csak a magán véleményem.
  LAZITANI KÉNE MÁR EGY KICSIT LAZITANI”
 • 14. Conquer 2008. november 29. 10:38
  „A rasszizmusnál és az antiszemitizmusnál rosszabb csak ezek hamis vádja lehet. (Yehudi Mehunin)”
 • 13. achilleus 2008. november 29. 10:36
  „Dodó: Sohasem tanulnak, mert ebből élnek! Lásd például a mortimeres esetet, továbbá az áldozat később megismert elő-, majd utóéletét. De ne legyünk igazságtalanok: Egyetlen ember az exponált "antirasszisták" közül abban az ügyben mégis bocsánatot kért, Tamás Gáspár Miklós. Amíg a legfőbb szavazatvadász antirasszisták nem térnek észhez (Tarka Magyar, Magyar Charta), addig mindig lesznek megélhetési rasszistázók. Akiket nem érdekel, hogy tevékenységükkel a kisebbségnek messze többet ártanak, mint amennyit használnak. Dehát őket ezért tartják!”
 • 12. BSC 2008. november 29. 10:29
  „A DM ezt a hírt is lehozta Dodó, de azért érdemes lesz figyelni, hogyan reagálnak majd a paranoiás kommentezők.”
 • 11. dodó 2008. november 29. 10:10
  „Hát igen. Ha valakinek az eddigi információk nem lettek volna elégségesek, most még biztosabb lehet abban, hogy a pécsi kettős gyilkosságot valóban cigány maffiózók követték el - és még csak véletlenül sem rászístákok. Kíváncsi vagyok, most, hogy már teljesen egyértelmű, cigány az elkövető, hogy fognak kussolni a balliberális médiumok a nyomozás állásáról... Érdemes lesz figyelni a mi DM-ünket is!
  Valószínűleg éppen olyan mély csend lesz, mint pl. a tiszaroffi öngyújtogatás utóélete során.”
 • 10. madártej 2008. november 29. 08:38
  „Az ártatlan báránykák egymást ölik? helyes, kevesebb marad a Csillagba őrizendőnek. A temetés is olcsóbb.”
 • 9. joy 2008. november 28. 23:05
  „/Az én biciklimet nem Rómaó lopta el. Fehér volt a rohadékja./

  "...A rendőrök most gyakorlatilag versenyt futnak az idővel, hogy ki találja meg előbb az elkövetőket, ők vagy a haragosok egymást..."

  Azért remélem, 5 percet késnek majd a rendőrök...”
 • 8. billan 2008. november 28. 22:08
  „Még egyszer elmondom, hogy mindenki megértse: Nincs olyan, hogy cigánybűnözés!
  ...  ...
  Hé ba**szod Rómeó, az az ÉN biciklim!!!
  HOVÁ VISZED??? HALLOD!!!”
 • 7. Zs 2008. november 28. 21:45
  „kár ebbe 1 Ft-ot is belefeccelni, intézzék el egymást, annyival is kevesebb - aztán tényleges életfogytigra lehet pakolni a maradékot (kenyér+víz - magánzárka, pincebörtön - az ilyennek aztán már nem jár emberi jog 1 § se...)”
 • 6. kutyuka 2008. november 28. 21:31
  „(moderálva - a szerk.)”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Demonstráció Kiskunlacházán

Kiskunlacháza - Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel Kiskunlacháza képviselő-testülete a nemrégiben megölt 14 éves lány ügyében. Tovább olvasom