Hallgassa élőben!
Fotó: police.hu

Csúnya szánkóbaleset sérültjén segítettek a hevesi rendőrök

A szilvásváradi férfi úgy szenvedett balesetet, hogy egy tetőboksz műanyag fedelével szánkózott és felborult egy nem látható földbuckán.

A bánkúti sípálya környékén közlekedési feladatokat látott el 2021. január 17-én az a két készenléti rendőr, akikhez kora délután egy férfi fordult segítségért. Elmondta, hogy szánkóbalesetben megsérült barátjához mentőt hívott, és arra kérte az egyenruhásokat, hogy amennyiben van rá mód, tudják meg, hol jár a gépkocsi – írja a Bors a police.hu híre alapján.

Miközben a kért információra vártak, a nehéz terepen lévő erdei úton a rendőrök a mínusz tíz fokban földön fekvő sérülthöz mentek.

A szilvásváradi férfi úgy szenvedett balesetet, hogy egy tetőboksz műanyag fedelével szánkózott és felborult egy nem látható földbuckán.

A 46 éves férfit a rendőrök betakarták az autójukban lévő pokrócokkal, télikabátjaikkal, igyekezték melegen tartani.

Amikor a mentők megérkeztek a sípálya parkolójába, rövid idő alatt bizonyossá vált, hogy önerőből nem tudnak eljutni a bajbajutott emberhez. A rendőrök a mentőket és a felszerelést saját autójukkal a helyszínre vitték.

Miután a vákuumágyba fektetett sérültet ellátták, a szánkózáshoz használt műanyag tetőre tették és két önkormányzati rendész segítségével eljuttatták a körülbelül egy kilométerre lévő mentőautóhoz. További ellátásra egy miskolci kórházba szállították.

Hozzászólások

hirdetés
Jótanácsokkal segítik a versenyzőket A Dal 2021 házigazdái
Dömötör Csaba bocsánatkérésre szólította fel a Jobbikot (videó)
Nem fogjuk szó nélkül hagyni, ha parasztnak, butának és zsellérnek nevezik a magyarokat – mondta a Parlamentben az államtitkár.
Megőriznék Kübekháza értékeit
Az agrárminiszter és a Hungarikum Bizottság a nemzeti értékek és hungarikumok megőrzésének és gondozásának támogatására nyílt pályázatot hirdetett meg.
A jövő generációnak ültettek tölgyfákat a gyerekek Vásárhelyen
Tölgyfacsemetéket ültettek a vásárhelyi ének-zenei általános iskolában.
Ez durva! Tóth Andi élő adásban fakadt ki (videó)
Az énekesnőnek elege lett abból, hogy állítása szerint mindenki kihasználja őt, és üzengetés helyett a művészetén keresztül akar visszavágni.
Egyenlítettek a szolnokiak, Szeged-Csanád GA–Szolnoki MÁV (1-1) – ÉLŐ
A labdarúgó NB II 27. fordulójában a 15. helyen álló Szeged-Csanád GA a 9. Szolnoki MÁV-ot látja vendégül.
Készülnek a nőnapi csúcsforgalomra a virágüzletek
Az elmúlt egy évben jelentősen megnőtt az online, illetve telefonos rendelések, a virágkiszállítások száma.