Lindának köszönhette randevúit Szerednyey Béla

A színész elmondása szerint sosem volt egy amorózó típus, de a Linda első része után nem győzött a nők közül válogatni.

Egy este alatt lett sztár a nézők és a gyengébbik nem körében is Szerednyey Béla – derült ki a Borsonline cikkéből. A népszerű színész most a Szente Vajk rendezésében készülő Liliomfi című musical Szilvai professzorának szerepében szerez mókás perceket: megkérdezték, ki volt az első szerelme a már hosszú évek óta boldog házasságban élő családapának.
 

Kép forrása: Borsonline

 

– Nem nagyon emlékszem, sok első szerelmem volt, még az általános iskolában. Az okos lányokat szerettem, nem a feltűnő szépségeket, de ha mind a két tulajdonság összejött, az még szerencsésebb volt. Sosem voltam az az „amorózó” típus, sosem vitték a táskámat, illetve egy időben de! Hetedikben gombafrizurám volt, sokak szerint Paul McCartney-ra hasonlítottam és a Beatles-őrület az én imidzsemnek is jót tett, hiszen sosem voltam 180 centis szépfiú. Nem is a sármommal, sokkal inkább az intellektusommal hódítottam, beszélgettünk, sétáltunk – mesélte a színész.

Azt mondja: a Linda című sorozat országos ismertsége nem csak a karrierjének adott erőteljes lökést.
 

– Akkoriban egy tévécsatorna volt, így gyakorlatilag egy este alatt lettem országosan ismert, amikor lement a Linda első része. Utána jöttek százával a levelek, és onnantól már lehetett válogatni. Mondhatnám viccesen, hogy részben Görbe Nórinak köszönhetem ezeket a randevúkat

– nevetett a színész.

Garín kiejtette Wawrinkát
A világranglistán 22. chilei játékos három szettben, 2 óra 16 perces mérkőzésen búcsúztatta kedden a nemzetközi rangsorban 19., háromszoros Grand Slam-győztes svájci Stan Wawrinkát.
Gombát gyűjtő fiatalokat ölt meg egy tigris Nepálban
A királytigris csak azután engedte el áldozatai tetemét, hogy a helyszínre érkező vadászok lövéseket adtak le a levegőbe.
NNI: a járvány ellenére is nőtt az embercsempészek és a migránsok száma
Olajozottan működő bűnszervezetek irányítják ezt a területet.
Borzalmas! Egy eltűnt kislány csontjait találhatták meg a somogyi erdőben (videó)
Egy gombászó házaspár csontokat talált egy zacskóban az erdőben, Szántód közelében. Az orvosszakértő megállapította, egy 13-14 éves kislány maradványai lehetnek, aki valamikor az elmúlt húsz évben halhatott meg.
Kinevezték az Információs Hivatal új vezetőjét
Az új főigazgató, Bunford Zsolt főigazgatói kinevezése november elsejétől hatályos.
Benyújtotta lemondását az FC Barcelona elnöke
Bartomeu 2014-ben került a klub élére.