Bulvár, celeb

2019.03.23. 07:47

Lindának köszönhette randevúit Szerednyey Béla

A színész elmondása szerint sosem volt egy amorózó típus, de a Linda első része után nem győzött a nők közül válogatni.

Egy este alatt lett sztár a nézők és a gyengébbik nem körében is Szerednyey Béla - derült ki a Borsonline cikkéből. A népszerű színész most a Szente Vajk rendezésében készülő Liliomfi című musical Szilvai professzorának szerepében szerez mókás perceket: megkérdezték, ki volt az első szerelme a már hosszú évek óta boldog házasságban élő családapának.

 

Kép forrása: Borsonline

 

– Nem nagyon emlékszem, sok első szerelmem volt, még az általános iskolában. Az okos lányokat szerettem, nem a feltűnő szépségeket, de ha mind a két tulajdonság összejött, az még szerencsésebb volt. Sosem voltam az az „amorózó" típus, sosem vitték a táskámat, illetve egy időben de! Hetedikben gombafrizurám volt, sokak szerint Paul McCartney-ra hasonlítottam és a Beatles-őrület az én imidzsemnek is jót tett, hiszen sosem voltam 180 centis szépfiú. Nem is a sármommal, sokkal inkább az intellektusommal hódítottam, beszélgettünk, sétáltunk – mesélte a színész.


Azt mondja: a Linda című sorozat országos ismertsége nem csak a karrierjének adott erőteljes lökést.

 

– Akkoriban egy tévécsatorna volt, így gyakorlatilag egy este alatt lettem országosan ismert, amikor lement a Linda első része. Utána jöttek százával a levelek, és onnantól már lehetett válogatni. Mondhatnám viccesen, hogy részben Görbe Nórinak köszönhetem ezeket a randevúkat

– nevetett a színész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!