ContiTech FKSE-Algyő

1 éve
Az FKSE-Algyő életében sok változás történt, így a kézilabdaklub a harmadik alkalommal megrendezett Tisza-parti Party eseményen tartott sajtótájékoztatón mutatta be új edzőit és játékosait, valamint szoros együttműködését a MOL-PICK Szeged együttesével.
1 éve
Ebben a szezonban kiélezett küzdelmet hoz a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportja, a sűrű élmezőny tagja a ContiTech FKSE-Algyő, míg a MOL-PICK Szeged U20-as utánpótláscsapata a helytállásért küzd a nehezített terepen.
2 éve
Papós Tamás
A férfi kézilabda NB I/B magunk mögött hagyott szezonjában a ContiTech FKSE-Algyő ezüstérmes lett, a MOL-Pick Szeged U23-as utánpótláscsapata pedig a negyedik helyen végzett. Mindkét csapatra igaz, hogy a reális elvárás nem ilyen előkelő helyezés volt, de az együttesek trénereiben azért van egy kis hiányérzet.
2 éve
Telt házas és izgalmas mérkőzésre van kilátás a ContiTech FKSE-Algyő otthonában, ugyanis a férfi kézilabda NB I/B-ben szintén hibátlan Ferencvárost fogadja Dankó Ervin legénysége. Vadkertiéken nincs teher a csúcsrangadó miatt, de nem csak ez lehet a döntő.
3 éve
Munkatársunktól
Hivatalos sajtótájékoztatóval, majd a Békés elleni idegenbeli győzelemmel kezdte a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportját a címvédő ContiTech FKSE-Algyő.
1