Hallgassa élőben!

Homokháti Sokadalom

3 éve
A Homokháti Sokadalmat idén XV. alkalommal rendezi meg a Homokháti Kistérség központja, Mórahalom jövő hétvégén. A Sokadalom a térség egyik legnagyobb fesztiváljaként ma már a Csongrád Megyei Értéktár része.
5 éve
A hétvégén tizenharmadik alkalommal rendezik meg Mórahalmon a Homokháti Sokadalmat és hetedik alkalommal a Dél-alföldi Rétesfesztivált.
6 éve
Delmagyar.hu
Legutóbbi játékunkban a helyes választ beküldők között egy tepsi rétest sorsoltunk ki, amelyet a két szerencsés VI. Dél-Alföldi Rétesfesztiválon vehet át, Mórahalmon.
7 éve
Mórahalom - A hétvégi V. Dél-alföldi Rétesfesztivál résztvevői és versenyzői 28 méter 60 centiméter hosszú rétest nyújtottak. A vegyes ízesítésű édesség eladásából befolyt összeggel, ami közel 40 ezer forint, a mórahalmi ugrókötelesek ázsiai világversenyen való részvételét támogattuk – mondta Elekes Zoltán, a fesztivál szervezője.
Új keresztet kapott Makó-Rákos
Út menti keresztet avattak vasárnap Makó-Rákoson, a makói, a mezőhegyesi, a tótkomlósi és a királyhegyesi út négyes kereszteződésénél. Ez arra is emlékeztet, hogy a ma már Makóhoz csatolt településnerk milyen gazdag múltja van.
13 nap küzdelem után meghalt a 21 éves magyar zsokélány
Két hete szenvedett súlyos balesetet. Kórházba szállították, műteni is kellett, de végül belehalt a sérüléseibe.
Kambodzsai herceg venné meg a Saint-Étienne-t
Hat forduló után a csapat három ponttal a 19. helyen áll, vagyis utolsó előtti az élvonalban.
A főszezon után sem csökken az utazási kedvünk
Egy felmérés szerint az őszi-téli hónapokban is sokan terveznek belföldi, illetve külföldi utazást.
Tökével, zúzával és tarajával dobták föl a pörkölteket
Jubileumi, tizedik alkalommal rendeztek kakaspörkölt-főző fesztivál Szentmihályon, ahol a főzés mellett volt kötélhúzás, kispályás seprűfoci cirokseprűvel és sörivóverseny is.
Ismét támadás ért egy tálib járművet
Szemtanúk szerint a tálibok autója ellen pokolgépes támadást követtek el.