kismama

1 éve
Program indult kedden a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán annak érdekében, hogy egyre több édesanyja álljon át az anyatejes táplálásra, ehhez pedig minden feltételt megteremtenek a Korábban Érkeztem Alapítvány közreműködésével. Az egészségügyi dolgozók képzésben vesznek majd részt, míg az anyukák a szülést megelőzően megtanulják, hogyan kell szoptatni.
4 éve
Timár Kriszta
Nem minden üzletben veszik jó néven, ha valaki babakocsival szeretne vásárolni. A fővárosban van, ahol ki is tiltották ezeket az eszközöket, Szegeden viszont nem találtunk ilyen boltot. Annak ellenére, hogy többen azt mondták: megértik azokat, akik így döntenek.
4 éve
Tombácz Róbert
Szeged - A szóbeszéd ellenére a közeljövőben nem szűnik meg a kismamavérvétel a volt kettes kórházban. A tervek szerint máshová kerülne, de azt még nem tudni, pontosan hová és mikor.
5 éve
Szeged - Nem állt meg a 90F-es busz a szegedi Víztorony téri megállóban, és nem vette fel az ott várakozó kismamát, aki orvosi vizsgálatra ment a szerdai kánikulában. A busztársaság figyelmeztetésben részesítette a buszvezetőt, és elnézést kért olvasónktól.
5 éve
Delmagyar.hu
Több mint száz anyuka szoptatott egyszerre pénteken a főváros egyik gyorséttermében, így tiltakozva az ellen, hogy előző nap egy biztonsági őr elküldött egy szoptató nőt onnan. Szegeden ugyanebben az időben szintén demonstráltak.
szponzorált tartalom
Nyári táborok a DigITér Debrecen Digitális Élményközpontban
A Japán Olimpiai Bizottság szerint is egyszerűbbek lesznek a játékok
Az idei tervezettnél jövőre egy szerényebb, egyszerűbb ötkarikás játékokat rendeznének.
Meghalt Bogdán László, Cserdi polgármestere
A politikus 46 éves volt.
Oroszország eltörli a kéthetes karanténkötelezettséget a tesztelt beutazók esetében
A könnyítés azokra vonatkozik, akik háromnaposnál nem régebbi negatív Covid-19-tesztet tudnak felmutatni.
Aknára futott egy orosz-török járőrkonvoj Idlíben, többen megsebesültek
Az incidensben három orosz katona könnyebben megsérült.
Folytathatják a kivégzéseket Amerikában
A legfelsőbb bíróság érvénytelenítette négy halálbüntetés végrehajtásának felfüggesztését.
Felvidéki magyar színházak mutatkoznak be
Koltai Róbert főszereplésével jövő hét pénteken a Lovagias ügy című zenés vígjátékot tekinthetik meg a Zsombói Szabadtéri Színpad nézői.