ruházat

3 éve
Kovács András
Csongrád megye - Fogyasztóvédelmi sorozatunk újabb részében a síutakkal, -ruházattal és a szállással kapcsolatos felvetésekre válaszoltak a fogyasztóvédelmi szakemberek. Kiderült, nagyon sok múlik az irodán, a jó szállásfoglaláson, s ha probléma adódik, jobb azonnal ˝kiabálni˝.
7 éve
Szeged - A leggyakrabban a ruhánkat hagyjuk el a magyar szállodákban, de extrém dolgokat is találtak már: mankót, fogsort, egy ház árát nejlonzacskóban. A szegedi szállodákban a telefontöltő vezeti a feledékenységről tanúskodó listát.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!
7 éve
Szeged - A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központban a rászorulók csere-bere alapon ingyen válogathatnak a beadott ruhák, cipők, könyvek, játékok közül.
1
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti
szponzorált tartalom
Vásárolj Kiváló Minőségű Élelmiszert!
Az egyik büfés 5, a másik 27 százalék kulccsal üti be az elvitt ételt
A helyben fogyasztás tilalma után az elvitt sült kolbásznak, halnak köszönhetően maradtak nyitva – és talpon – a Mars téri piacon a büfék. A járványügyi intézkedésekhez kapcsolódik, hogy az ilyen ételek áfája 27-ről 5 százalékra csökkent. A gyakorlat azonban nem egységes, inkább kaotikus – a könyvelők sem értik.
Meghalt Kis Grófo édesapja, ő is koronavírusos volt
A zenészt Gáspár Győző is gyászolja.
Varga Mihály: lesz orvosi béremelés
A DK képviselője azt terjeszti, hogy a jövő évi költségvetésben nem szerepel az orvosok béremelését szolgáló 300 milliárd forint.
3,6 milliárd forint az Ötöslottó és az Eurojackpot főnyereménye is
A Hatoslottó is 1,2 milliárd forint felett jár.
Jegyzet - Köszi, Covid–19!
Jelentősen csökkent az import használtautók forgalomba kerülése
A határok szeptemberi lezárása jelentősen megnehezítette a magánimportot.