Szegedi Lelkesedés SK

6 hónapja
Süli Róbert
Áprilisban Grúziában rendezik meg a súlyemelő Európa-bajnokságot. A szegedi indulása azonban kérdésessé vált, mert sérüléssel bajlódott.
10 hónapja
Munkatársunktól
Kiváló hetek vannak a Szegedi Lelkesedés SK olimpikon súlyemelője, a +109 kilogrammban versenyző Nagy Péter mögött. Előbb tizedik helyet szerzett a türkmenisztáni vb-n, majd besöpörte sorozatban tizennegyedik magyar bajnoki címét, végül pedig klubcsapatával az élen végzett a spanyol kupában.
11 hónapja
A Szegedi Lelkesedés SK olimpikonja, Nagy Péter tizedikként végzett összetettben a plusz 109 kilogrammos kategóriában a türkmenisztáni súlyemelő-világbajnokság zárónapján.
2 éve
Munkatársunktól
A Szegedi Lelkesedés SK olimpikon súlyemelője, Nagy Péter a hétvégén a németországi Meissenben vett részt a Kék Kardok-kupa nemzetközi versenyen. Nem sok hiányzott neki a kiugró eredményhez.
2 éve
Süli Róbert
Horvátországban, Splitben megkezdődött a felnőtt súlyemelő-Európa- bajnokság. A Szegedi Lelkesedés SK sportolója, a +105 kilogrammban dobogóra lépő Nagy Péter szombaton emel.
2 éve
A Szegedi Lelkesedés SK sportolói két hazai súlyemelőversenyen is részt vettek.
2 éve
Gyúrós István
Tizenhárom Csongrád megyei sportolót választott meg saját szövetsége 2016 legjobbjának. Vannak közöttük rutinos elsők és újoncok is.
2 éve
Papós Tamás
A hétvégi súlyemelő országos bajnokságon az ólomsúlyúak kategóriájában zsinórban tizenkettedik bajnoki címét szerezte Nagy Péter. A Szegedi Lelkesedés SK olimpikonja kedvenc időszakára, szokásos spanyolországi kalandjára készül, ahol történelmi sikert érhet el.