Szegedi Lelkesedés SK

1 éve
Süli Róbert
Áprilisban Grúziában rendezik meg a súlyemelő Európa-bajnokságot. A szegedi indulása azonban kérdésessé vált, mert sérüléssel bajlódott.
1 éve
Munkatársunktól
Kiváló hetek vannak a Szegedi Lelkesedés SK olimpikon súlyemelője, a +109 kilogrammban versenyző Nagy Péter mögött. Előbb tizedik helyet szerzett a türkmenisztáni vb-n, majd besöpörte sorozatban tizennegyedik magyar bajnoki címét, végül pedig klubcsapatával az élen végzett a spanyol kupában.
1 éve
A Szegedi Lelkesedés SK olimpikonja, Nagy Péter tizedikként végzett összetettben a plusz 109 kilogrammos kategóriában a türkmenisztáni súlyemelő-világbajnokság zárónapján.
3 éve
Munkatársunktól
A Szegedi Lelkesedés SK olimpikon súlyemelője, Nagy Péter a hétvégén a németországi Meissenben vett részt a Kék Kardok-kupa nemzetközi versenyen. Nem sok hiányzott neki a kiugró eredményhez.
3 éve
Süli Róbert
Horvátországban, Splitben megkezdődött a felnőtt súlyemelő-Európa- bajnokság. A Szegedi Lelkesedés SK sportolója, a +105 kilogrammban dobogóra lépő Nagy Péter szombaton emel.
3 éve
A Szegedi Lelkesedés SK sportolói két hazai súlyemelőversenyen is részt vettek.
3 éve
Gyúrós István
Tizenhárom Csongrád megyei sportolót választott meg saját szövetsége 2016 legjobbjának. Vannak közöttük rutinos elsők és újoncok is.
3 éve
Papós Tamás
A hétvégi súlyemelő országos bajnokságon az ólomsúlyúak kategóriájában zsinórban tizenkettedik bajnoki címét szerezte Nagy Péter. A Szegedi Lelkesedés SK olimpikonja kedvenc időszakára, szokásos spanyolországi kalandjára készül, ahol történelmi sikert érhet el.
SZPONZORÁLT TARTALOM
Újra akcióban Kajla: az országjáró vizsla természetjárásra hívja a családokat
Könyveket lehet örökbe fogadni Maroslelén
Egy hónapja lehet örökbe fogadni a maroslelei könyvtár leselejtezett köteteiből, lényegében ingyen.
Évek óta elhanyagolt a sziksósi horgásztó
Fellendítenék a horgászéletet Kiskundorozsmán, azonban ehhez arra lenne szükség, hogy rendezzék a Sziksós-tó Horgásztó környezetét, amit évek óta senki sem tett meg
Többlépcsős leépítés lehet a Tescónál
Az áruházlánc londoni anyavállalatánál a vártnál kedvezőtlenebb hírekre számíthatnak a nemrég soron kívül elrendelt átvilágítás végső eredményeként.
A kormányok közül Brazíliáé a legfertőzöttebb, keddig már nyolc miniszter lett koronavírusos
Bolsonaro egyébként hónapokig félvállról vette a járványt.
Bakondi: az illegális bevándorlókat Európa külső határainál kell megállítani
A menekültügyi rendszer működőképességét veszélyeztetik a kitoloncolási nehézségek 2015 óta – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
Ismeretlenek golyózáport zúdítottak egy újság irodáira Mexikóban
A támadás a Diario de Iguala című lapot érte, ám egyetlen munkatársa sem sérült meg.