Újszeged

1 hónapja
Hajó Edina
Sárban, porban élnek továbbra is az újszegedi Udvarhelyi utca lakosai, akik azt kifogásolják, miért nem aszfaltozással kezdtek el egy közeli építési beruházást. Nemrégiben azt az ígéretet kapták, hamarosan sárfogót épít ki a kivitelező.
1 hónapja
Kiss Anna
A Zöld Város Program keretében a nézőtér felújítására is jutott az uniós forrásból, de úgy tűnik, nem voltak kellően körültekintőek tervezők, kivitelezők. A nézők kényelmetlenségre panaszkodtak, szerintük nem volt jelentős a fejlesztés.
5 hónapja
Munkatársunktól
A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat-mosatást végez mától péntekig Szőregen és Újszegeden. 9 és 15 óra között átmeneti nyomáscsökkenés és vízhiány következhet be, és a víz zavarossá válhat.
6 hónapja
Farkas Judit
Miután körülnéztünk az újszegedi vasútállomásnál, feltettük kérdéseinket a MÁV-nak. Kiderült: az étterem környékének tisztán tartása nem a vasúttársaság feladata, és állandó az illegális hulladéklerakók elleni küzdelem. A területükön lerakott szemetet bejelentés után elviszik. Tavaly 1090 tonna lakossági hulladékot szállítottak így el vasúti területekről.