Szegedi hírek

2023.08.03. 06:15

Vonattal fél áron utazhatsz a Szegedi Ifjúsági Napokra

Delmagyar.hu

Ne hagyd ki a nyár egyik legnagyobb buliját, ami Szegeden a SZIN! Szuper hangulat és rengeteg előadó várja a fiatalokat. Zárd jól a nyarat és bulizz a kedvenc előadóiddal! A MÁV–START járataival könnyen, biztonságosan a helyszínre juthatsz, és a hazaút miatt sem kell, hogy fájjon a fejed. Ha vonattal utazol a 2023. augusztus 23-26. között megrendezésre kerülő fesztiválra, 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a vasúttársaság Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásokra.

A kedvezmény belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztályon a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonatok igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes felárat szintén meg kell váltani.

A kedvezményes menetjegy 2023. augusztus 22. 00:00 órától legkésőbb 2023. augusztus 27. 23:59 óráig érvényes. Ez az érvénytartam a MÁV-START Zrt. Üzletszabályzatától és a Díjszabástól eltérően vonatkozik a 100 km vagy annál kisebb távolságra is.

A menetjegy érvényesége visszaúton: Az alkalmi menettérti jegy visszaútra csak lebélyegeztetve érvényes, amelyre a rendezvény helyszínén, a Szeged Part fürdőfőbejáratánál, a MÁV-START Zrt. Információs pontjánál van lehetőség.


 

Az alkalmi menettérti kedvezmény nem érvényes a TramTrain járatain.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában