vásárlás

7 hónapja
Kovács András
Újabb szezonális témakörben vártuk panaszaikat, észrevételeiket sorozatunkban. Ezúttal a tűzifával és az egyéb fűtőanyagok vásárlásával kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszolnak a fogyasztóvédők. Kiderült, nem lehetünk elég óvatosak: a tüzelővel ,,csak,, becsaphatnak, a kétes töltésű gázpalack azonban életveszélyes is lehet.
1 éve
Kovács András
Fogyasztóvédelmi sorozatunkban örök és szezontól független kérdésben, az akciózás, árfeltüntetés, leárazás témakörében vártuk kérdéseiket, panaszaikat, észrevételeiket. Kiderült, az ár nem mindig egyforma, a készlet gyakran nem elég.
1 éve
Imre Péter
Hódmezővásárhely - Egy évben kétszer rendez vásárt leselejtezett kötetekből a vásárhelyi Németh László Városi Könyvtár. Akadnak, akik kisebb könyvtárat összevásárolnak ilyenkor, átlagban tíz-húsz könyvet vesznek a betérők.
1 éve
A. T. J.
A statisztikák szerint jelentősen megugrik a tévévásárlás a focivébé hatására. A szegedi Media Marktban szerda délelőtt ugyan nem taposták egymást az emberek a legújabb készülékekért, de a cég budapesti ügyvezetője azt mondta, ilyenkor ötször annyi tévét adnak el, mint egy átlagos év hasonló időszakában.