vöröskereszt

segítség / 1 hónapja
Folytathatja tevékenységét Afganisztánban vasárnaptól a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága (ICRC), mert a tálib lázadók visszavonták a segélyszervezetre áprilisban kimondott tilalmukat, és az ellenőrzésük alatt lévő területeken biztonsági garanciát adtak az ICRC humanitárius tevékenységére.
1 hónapja
S. Z.
Elektromos autókat vásárolt a Magyar Vöröskereszt, amelyeket az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól kapott támogatásból vettek. Szegedre is jutott egy modern jármű.
1 hónapja
Hajó Edina
Csongrád megyében a lakosság hét százaléka ad vért évente, ez országos szinten a legjobb eredmény, sőt, még Európában is jónak számít. A 25-45 év közöttieket a legnehezebb megszólítani, erre a közösségi média felületein keresztül próbálkozik a Magyar Vöröskereszt.
7 hónapja
Kis Réka
Szerencsét hozott a Mentők csapatnév a Klúg Péter Iskola növendékeinek, hiszen az egy évvel korábbi elsősegély-verseny országos döntője után a Csongrád megyei rendvédelmi szervek közös versenyének döntőjére a második legjobb eredménnyel jutottak tovább.
11 hónapja
Munkatársunktól
Közös gyermekrajz-pályázatot hirdet a rendőrség, a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a vöröskereszt Csongrád megyei szervezete. Az általános iskolások számára kiírt versenyen arra kíváncsiak, hogy a gyermekek hogyan látják az érintett szerveket, valamint a 112-es segélyhívó használatát.