Csongrád és környéke

2017.09.02. 12:00

Még nincs gazdája a csongrádi üdülőtelkeknek

Pár hónapja 11 portát mértek ki, 700-1100 négyzetméteresek, az áruk 2,2 és 3,6 millió forint között van, egyik sem csatlakozik közvetlenül a vízhez.

Egyelőre nem sikerült eladni azokat az üdülőtelkeket, amelyeket az önkormányzat mért ki a csongrádi Kis-Tisza mellett. Ez a napokban tartott képviselő-testületi ülésen került szóba. Az ügyet lapunk a kezdetek óta követi.


Fejleszteni szerették volna a vízpartot, horgászokat, turistákat várnának Csongrádra. Pár hónapja 11 portát mértek ki, 700–1100 négyzetméteresek, az áruk 2,2 és 3,6 millió forint között van, egyik sem csatlakozik közvetlenül a vízhez.

 

Ebből 15 millió forint bevételre számítottunk, de nem jött össze. Talán túlzóak voltak a reményeink, esetleg teljesen át kell gondolni a dolgot

– foglalta össze [namelink name="Fábián György"] önkormányzati képviselő. A helyhatóság most újra próbálkozik, szeptember közepére ismét árverésen lehet hozzájutni a területekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!