Hallgassa élőben!

A világ 4 legbizarrabb hotelje - Óriás képgalériával!

A víz alatt, a fák között vagy épp kapszulában - egyes hotelek jócskán meghaladják az éjszakai szállás fogalmát. Ismerd meg a legkülönlegesebbeket!

Vannak utazók, akik nem elégszenek meg a zajos főútvonalakra néző kilátással, a szokványos turistaszállókkal vagy egyszerűen csak a négy fallal körülvett hagyományos szobákkal. És vannak hotelek, melyek nem elégszenek meg az átlagos turistákkal. A következő öt szokatlan és furcsa hely jóval több egyszerű szállodánál: valódi kaland mindegyikük.

A cikk a femina.hu oldalon folytatódik >>

Hirdetés
Zöldségekkel is harcolhatunk a klímaváltozás ellen
Mammográfiás szűrés
Visszavonult a kétszeres világbajnok norvég sífutó
Niklas Dyrhaug a norvég váltó tagjaként 2015-ben és 2017-ben nyert vb-aranyat.
Horvátországban a magas esetszámok miatt nőtt az oltakozási hajlandóság
Az elmúlt napon 9600-an vették fel a koronavírus elleni vakcina valamelyik dózisát, míg ez a szám a múlt héten négyezer volt.
Poptörténelmet írt szegedi a Rock klub
A Magyarországi Poptörténeti Emlékpontok közé választották be a szegedi Városi Rock Klubot. Ezt egy emléktáblával ismerték el, amit szerda este avattak fel. A rövid ünnepség után a Mad’ame és a Gőzerő koncertezett. A 40 éves klubról készült egy riportfilm, amit bemutattak a rendezvényen.
Áthelyezik az autóbusz megállóját
Novemberben indul a tejfogyasztást népszerűsítő kampány
Az üzeneteket többféle csatornán, hirdetések és pr-cikkek mellett például online nyereményjáték és influenszerek segítségével is közvetítik.