Újból élete párját keresi Molnár Anikó

Bochkor Gábor óta nem találja az igazit az egykori Nagy Ő.

Hatalmas szerelemről írtak a lapok, pedig Molnár Anikó állítja: Lászlóval való kapcsolata nem volt több egy röpke románcnál. Bochkor Gábor egykori menyasszonya a nagy- dumás rádióssal való szakítása óta, több mint tíz éve keresi a lelki társát – írja a Bors.
 

Másfél hónapig voltunk együtt legutóbbi barátommal, Lacival. Egy nagyon kezdetleges, kibontakozó kapcsolat volt, ami aztán nem is tudott ennél tovább fejlődni. Egészen egyszerűen nem passzoltunk

– kezdi a Borsnak Molnár Anikó, akit Bochkor Gáboron kívül egy férfi sem érintette meg igazán.

– Nem voltak említésre méltó férfiak az életemben. Bochkorral egy évig voltunk együtt, s őt, illetve az öt évig tartó kapcsolatomat leszámítva, amiben csak szenvedtem és boldogtalan voltam. Csupán kisebb románcaim voltak, amikről hamar kiderült, hogy nem más, mint hamis illúzió – vallja be az egykori Nagy Ő, aki az idő múlásával egyre inkább tudja, hogy milyen férfira van szüksége.
 

Azt kell mondanom, hogy egyáltalán nincsenek nagy igényeim. Nem vágyom gazdag fickóra, aki luxusautóval furikáz engem, és az isten pénzét is rám költi. Én csupán egy rendes, intelligens társat szeretnék, aki életem végéig boldoggá tesz, és én viszont boldoggá tehetem. Habár a gyerekről már rég lemondtam, és igazából soha nem is vágytam rá, ettől függetlenül feleség azért még szeretnék lenni egyszer, és hiszem, hogy leszek is. Noha az idő ellenem dolgozik, és 46 évesen már minden nap éveknek számít, de akkor sem fogok lejjebb adni az igényeimből, még ha ez is okozza majd a vesztemet!