Életstílus

2009.12.23. 19:20

Bajnai: a karácsony legfőbb üzenete a remény

A karácsony legfontosabb üzenete a remény és a szeretet, ezekre különösen nagy szükség van a maihoz hasonló nehéz, embert próbáló időkben - írta Bajnai Gordon miniszterelnök karácsonyi üdvözletében.

MTI

A kormányfő úgy fogalmazott: nehéz évet hagy maga mögött az ország, és komoly megpróbáltatásokkal kell szembenézni jövőre is, de jó úton haladunk. A polgárok ma nagyobb biztonságban vannak, mint fél vagy egy éve, már megkezdődött a kilábalás a válságból, de mindenkinek tennie kell azért, hogy tovább tudjon az ország haladni a válságból kivezető úton - tette hozzá.

"Ez az előttünk álló hónapok feladata, ez valamennyi döntéshozó felelőssége" - közölte Bajnai Gordon.

Hangsúlyozta: különösen fontos tenni azért, hogy a társadalom összezárjon, egységet és egyetértést tudjon felmutatni a legfontosabb kérdésekben, az alapvető értékekben. Ezt támogatni és elősegíteni feladata és felelőssége az államnak, a politika és a közélet tagjainak, az egyházaknak és civil szervezeteknek is.

Bajnai Gordon reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az összefogásnak köszönhetően több megértés uralkodik majd a közéletben és az otthonokban egyaránt, a mindennapokban éppen úgy, mint az ünnep óráiban.

Címkék#karácsony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!