Érettségi

2012.05.15. 14:57

Kémia érettségi feladatok 2012: megvannak a megoldások!

Idén több mint 3100-an vizsgáznak középszinten, az emelt szintű írásbelit 1667-en választották kémiából. Itt vannak a megoldások! Töltse ki tesztünket!

Delmagyar.hu

Itt vannak letölthető méretben a feladatlapok, jelentkezünk a megoldásokkal is. Addig is kellemes kísérletezést - mindenféle értelemben!
Kémia érettségi feladatok

  • Kémia érettségi feladatok 2013
  • Felépült a labor a delmagyar.hu szerkesztőségében! Az alábbi megoldásokat kotyvasztottuk ki:






















    Korábban írtuk:
    A vizsga középszinten 120 percig tart, a feladatsor általános, szervetlen és szerves kémiai kérdéseket tartalmaz, az elérhető pontszám 100. Az emelt szintű vizsga 240 perces, a feladatsor azonos számban tartalmaz általános, szervetlen és szerves kémiai kérdéseket. A vizsgán függvénytáblázatot, periódusos rendszert és szöveges adatok tárolására nem alkalmas zsebszámológépet is lehet használni.

    De hogy ne vesszen kárba az a rengeteg idő, amíg kiderül, mit is kellett volna a diákoknak a pontozott vonalra írni, játsszon velünk. Itt a delmagyar.hu kémiakvíze! Guglit, wikipédiát ne használjanak, ha lehet! Ha végeztek, merjenek bátrak lenni! Írják be kommentbe, mennyit találtak el!


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!