Foci vb 2022

2022.11.21. 10:05

Esküvője napján hívták be a szenegáli játékost a vb-keretbe

Moussa Ndiaye igazán boldog napokat él.

Nem állt össze egyszerűen a szenegáli keret a világbajnokságra: a csapat legnagyobb sztárja, Sadio Mané sérülése miatt mégsem lehet ott a katari tornán. Nem lesz kint AS Monaco védője, Ismail Jakobs sem, ugyanis a Kölnben született, utánpótlásszinten német korosztályos válogatott játékos honosítási eljárása nem zárult le, így az Afrikai Nemzetek Kupája legutóbbi győztese inkább nem kockáztatott – igaz, felkészülési meccseken már játszott a szenegáli csapatban.

Aliou Cissé inkább azonban változtatott, így a belga Anderlechtben futballozó védőt, Moussa Ndiayét hívta meg. A 20 éves játékos azonban ezt éppen esküvője napján tudta meg, így a nászútját is el kellett halasztania, hogy ott legyen a vb-n, de mint a szenegáli válogatott twitter-oldala beszámolt róla, már elutazott Katarba.

Szenegál ma délután, 17 órakor Hollandia ellen kezdi meg a csoportküzdelmeket, a csapat tagjai pedig igen jó hangulatban várták a nyitómeccset.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!