Boldogság

2022.03.17. 06:29

Romantika a köbön: így jegyezték el Szalai Vivient (videó)

Megható videót osztott meg közösségi oldalán Szalai Vivien.

Nincs olyan nő, aki ne ábrándozna arról, hogy romantikus körülmények, díszletek között kérik meg a kezét, de ez az álom nem mindenkinek válik valóra. A regényíróként, majd a TV2 hírigazgatójaként ismertté vált Szalai Vivien azonban azok közé tartozik, aki megélhették e boldog perceket. Párja, Gecse Norbert mesebeli környezetben és feledhetetlen módon jegyezte el. A nem mindennapi lánykérést videón is megörökítették.

De nemcsak a lánykérés, hanem már a megismerkedésük is regénybe illő volt.

Jöttem a reggelizőhelyen az asztala felé, és villámcsapásszerű érzés járt át. A második randin éreztem, hogy emberileg, férfiként, mindenhogyan pozitív számomra. Jóember-illata volt! 

Megfogott, hogy nagyon jóképű férfi, aki okos, minden témában kiselőadást tud tartani 

– áradozott a Hot! magazinnak Vivien.

Nem tudtam, hogy mit dolgozik, hogy írt könyveket. De legalább tiszta lappal tudtunk indulni. Nem is izgultam: csak leült velem szemben egy szép nő, és beszélgettünk. Közhely, de szerelem volt első látásra – ecsetelte a nemzetközi cégeket vezető vállalkozó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában